DESPRE NOI

S.C. MAGNUM SX SRL este o societate comercială cu răspundere limitată, cu capital integral românesc, înfiinţată în anul 2000, în Bucureşti, având ca principal obiect de activitate fabricarea prin tricotare sau croşetare a ciorapilor şi articolelor de galanterie (CAEN 1431), iar ca activităţi secundare finisarea materialelor textile (CAEN 1330), fabricarea de articole confecţionate din textile (CAEN 1392), precum şi a altor articole de îmbrăcăminte şi accesorii.

În prezent Societatea prestează activităţi de fabricare a următoarelor tipuri de produse:

- Ciorapi, ciorapi pantalon şi şosete pentru femei;

- Ciorapi si sosete medicale;

- Lenjerie intimă pentru femei, bărbaţi şi copii;

- Confecţii din tricot pentru femei, bărbaţi şi copii;

- Articole pentru casă.

În procesul de producţie se utilizează cele mai noi tehnologii tricotare, confectionare şi finisare pentru a conferi produselor calitatea dorită de orice cumpărător.

Din anul 2006 societatea este certificată în sistemul integrat de management al calităţii SR EN ISO 9001- 2008.

Calitatea produselor SC MAGNUM SX SRL este dovedita de prezenta pe rafturile magazinelor CORA, KAUFLAND, AUCHAN, METRO, REAL, CARREFOUR, sub marcile detinute de SC MAGNUM SX sau marca proprie a hipermarketului.

Iniţial, cifra de afaceri a Societăţii s-a bazat pe vânzări rezultate din fabricarea de ciorapi, ciorapi pantalon şi şosete pentru femei.

Al doilea pas in dezvoltarea societatii noastre a constat in fabricarea de lenjerie intima si a articolelor de confectie din tricot, precum si a articolelor de casa.

Din anul 2010 societatea nostră a dezvoltat şi gama de articole medicale.

Încă de la înfiinţare, Societatea a iniţiat relaţii de colaborare cu parteneri de afaceri de prestigiu şi a devenit distribuitor exclusiv pentru România de fir lycra pentru INVISTA ELVETIA.

Societatea investeşte an de an în utilaje şi echipamente specifice, pentru a îmbunătăţi infrastructura necesară desfăşurării procesului tehnologic în bune condiţii.